Најновије

Све ће бити много горе: Политиколог предвидео велике шокове у Немачкој

Енергетска криза и очекивање снажног захлађења у децембру чине целу Европу нервозном. У то је уверен политиколог Владимир Сергиенко, који живи у Немачкој.

Западни медији плаше Европљане временском прогнозом за децембар. Метеоролози су уверени да ће хладни удар из Русије почетком зиме замрзнути све европске земље.

Политиколог Владимир Сергиенко рекао је радију Спутњик шта чека Немце. Према његовим речима, становници Немачке већ целе зиме седе код куће у топлој одећи како би уштедели. Високи трошкови комуналних услуга приморавају да се ограничи чак и употреба топле воде.

Мале енергетске компаније већ су упозориле потрошаче на поскупљење од 40 одсто од почетка следеће године. Овакво поскупљење ће на крају погодити све Немце, што ће бити болан ударац по новчанику.

Ситуација се разликује од досадашњег искуства по томе што је немогуће користити гас који се испоручује гасоводима из Русије. Саботаже на линијама Северног тока озбиљно су ограничиле немачке могућности. Уместо панике, гледајући у термометар, Сергиенко саветује Немце да размисле о обнављању рада гасовода који иду по дну Балтичког мора.

Али не пате само обични становници од недостатка гаса. Највећи терет ће сносити индустријска предузећа, која троше већину електричне енергије. Немачку чекају велики шокови, што може бити „наређење” тајних служби. Намерно уништавање немачке индустрије је од користи за Британију и Сједињене Државе.

„Мислим да нас чека још шокова, а то зависи од хладне зиме. Ови преокрети значе да ће људи изаћи на улице. Мислим да ће бити много горе. Јер убиство, деиндустријализација Немачке иде на штету народа и државе Немачке, изразио је своје страхове политиколог.

РУСИЈА ИХ МАТИРАЛА, САДА ТУМБАЈУ ЦЕЛИ СВЕТ ДА СЕ ИЗВУКУ! Стигао одговор Москве на ограничење цене нафте!

Извор: webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА