Најновије

ЛУДИЛО МОЗГА НА ПИНКУ "Вучића хоће да отрују врачеви! Председник је мета магијских структура"

Јутарњи програм на ТВ Пинк избором гостију и тема превазилази све границе апсурда. У емисији у којој се говорило о томе како су врачеви криви за поразе српских фудбалера на Мундијалу у Катару, врачеви су оптужени за још гори и злокобнији план. Веровали или не, према наводима једног од гостију Пинка, врачеви се спремају да отрују председника Србије Александра Вучића.

Недељко Дражић и Томислав Кресовић. (Фото: Принтскрин)

- Ја молим шефа државе да не иде у Албанију, да пошаље неког другога. Не због непријатности, протеста и свега тога и понижења. Него управо варијанта што му спремају магијске ствари које утичу на његово здравље. Ја сада упућујем председнику Србије јавно апел да се клони шта каже Вархељи да ће ићи или не. Србија је више пута понижена, не само у овој игри са Швајцарцима по други пут, свесно преко магијских структура, јер су наши играчи изгубили две ствари: изгубили су енергију самопоуздања и изгубили су снагу у ногама, снагу у себи - рекао је Томислав Кресовић, публициста и теоретичар завера, и додао:

- А ово што се припрема на политичкој сцени јесте да кад знају ко је водећи на политичкој сцени, онда стимулишу енергије... Стрелице се упућују и према руководствима поједињених држава кад треба да се одлуче моћне ствари. И Неђа (Недељко Дражић прим. нов.) јако зна. Он је једно време лечио и Слободана Милошевића и друге од других ствари и неке друге светске државнике... Председнику Вучићу је објективно здравље и живот у опасности у наредних пар месеци. Не од политичких ствари, него од тровања и од парапсихолошких активности. Зато мора да има поред себе озбиљног парапсихолога у временима и ситуацијама које ће одлучивати од многим питањима, а све се штимује до марта идуће године.

Шалу на страну, да није тужно било би смешно. Изгледа да су врачеви највећи непријатељи Србије.

Подсетимо, у истој овој емисији Недељко Дражић, шаман по занимању, истакао је како су врачеви ти који су криви за дебакл "орлова" у Камеруну и да су плаћени чак 10 милиона долара.

Извор: direktno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА