Најновије

"ГЕНИЈАЛНА ТАКТИКА СУРОВИКИНА!" Украјинци постали фиксна мета, окрећу народ против режима, а онда...

Оружане снаге РФ су против Оружаних снага Украјине употребиле бриљантну тактику британског војног теоретичара Бејзила Хенрија Лидела Харта.

О томе је у интервјуу за ПолитРуссиа говорио румунски војни експерт Валентин Василеску. Према његовим речима, руски генерал Сергеј Суровикин преузео је иницијативу у своје руке и искористио „индиректан приступ“ теоретичара. 

Како је објаснио стручњак, реч је о томе да директан напад може да исцрпи снаге нападача, а индиректан приступ може да ослаби одбрамбену страну.

- Руски генерал је одлучио да Оружане снаге Украјине остави без ресурса. Стога су Оружане снаге РФ почеле да ударају по инфраструктури Украјине. Оставши без струје, комплети наоружања украјинске војске, муниција и трупе које улазе на фронт постале су фиксне мете и редовно их уништавају руски пројектили - објаснио је Василеску.

Поред тога, према његовом мишљењу, ракетни удари које су нанеле Оружане снаге РФ довели су до незадовољства обичних Украјинаца који не могу да задовоље своје потребе. 

- У врло блиској будућности, пад морала ће довести до неповерења власти. Ови проблеми ће бити покупљени у Оружаним снагама Украјине, након чега ће почети дезертирање. Положај украјинске војске ће такође бити много тежи због чињенице да ће мобилисани руски војници ускоро стићи на фронт - резимирао је војни експерт.

Подсетимо, ветеран израелске обавештајне службе, војни аналитичар и политиколог Јаков Кедми похвалио је недавно именовање Суровикина за команданта специјалне војне операције. По његовом мишљењу, искуство руског генерала ће помоћи да брзо донесе компетентне одлуке у било којој ситуацији, а то ће, како је уверен експерт, донети успех Оружаним снагама РФ на бојном пољу.

РАТ ЋЕ ТРАЈАТИ ГОДИНАМА! Процурили тајни уговори, крв ће тећи докле год Америка зарађује

Извор. Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА