Најновије

СЛОБОДАРИ: Крећемо у кампању „Гласај против Вучића!“

Народни слободарски покрет издао је данас саопштење за јавност у којем су обелоданили да неће учествовати на изборима расписаним за 3. април, али ће активно учествовати у кампањи да се гласа за опозицију у што већем броју.

“Са жаљењем констатујемо како је на овим историјским изборима изостало преко потребно акционо јединство опозиције. Уместо јасног плана и договора за рушење овог накарадног режима, све је извесније да ће се избори претворити у битку за то ко ће да понесе титулу првог опозиционара Србије” наводи се у саопштењу.

Слободари су најавили да неће учествовати у изборној трци, али ће учествовати у кампањи “Гласај против Вучића”:

“Ми смо као странка одлучили да нећемо да учествујемо у томе. Сматрамо да је у народу доминатно расположење против власти и да је гласање против напредњака заједнички именитељ на коме се може градити опозиционо јединство.  Из тог разлога ми нећемо ући у понуђене коалиције већ ћемо све своје ресурсе усмерити у кампању „Гласај против Вучића!“ и на тај начин помоћи свима онима који искрено желе да до промена дође” најављују из НСП-а.

Како наводе, све њихове анализе говоре да је за пад Вучићевог режима неопходно да се спроведу одређени кораци:

“Све наше анализе говоре да је за пад Вучићевог режима неопходно да се спроведу следећа три корака:

1.      Што масовнији излазак грађана на изборе чиме ће се онемогућити власт да изборним инжењерингом и крађом доведу до победе њиховог кандидата у првом кругу. У том смислу посебно су важни апстинети, као и разочаране присталице власти које треба охрабрити да гласају против.

2.      Улични протест против изборне крађе која је већ у току, а који ће бити организован у изборној ноћи.

3.      Одржавање политичке кризе која ће тада настати све до унутрашњег слома Вучићевог режима.”

“Ми ћемо као странка до избора одржати низ акција и обраћања јавности како би што више људи анимирали да изађу и гласају протув Вучића. При томе очекујемо да ће све наше опозиционе колеге које ће за разлику од нас трчати трку за мандате, имати стално на памети ко је главни проблем у Србији и да ће сходно томе изнаћи снаге да макар сви заједно у изборној ноћи изведемо своје присталице на улицу и не дозволимо да се сво ово зло и лудило легализује” апелују слободари.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА