Најновије

РУСКИ КОМАНДАНТИ ЧИНЕ БАШ ОНО ШТО БИ И НАШИ - ДА СУ ДОБИЛИ НАРЕДБУ ЗА НАПАД!Америчка обавештајна служба убеђена да је инвазија питање минутa

Америчка обавештајна служба добила је информацију да су руски војни команданти добили наређење да наставе инвазију на Украјину, извештава данас ЦБС Њуз.

- Они раде све што би амерички команданти урадили када добију наређење да наставе са припремом за напад - рекао је дописник мреже за националну безбедност Дејвид Мартин гостујуц́и у емисији ЦБС-а „Face the Nation“.

- Обавештајни подаци кажу да су руске трупе сада добиле наређења да наставе са инвазијом. Дакле, не само да се приближавају граници и на ове нападне положаје, већ и команданти на терену праве конкретне планове како да би маневрисали у свом сектору бојног поља - рекао је Мартин.

Овај извештај долази само неколико дана након што је амерички председник Џо Бајден рекао да је "убеђен“ да Русија планира инвазију на Украјину.Државни секретар Ентони Блинкен поновио је Бајденову опаску током појављивања у емисији "Face the Nation", рекавши водитељки Маргарет Бренан данас да руски председник Владимир Путин "креће напред" са инвазијом.

- Све што видимо говори нам да се одлука за коју верујемо да је председник Путин донео, да изврши инвазију, напредује - рекао је Блинкен.

Извор; Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА