Најновије

ДОСТА СМО "МАЗИЛИ" НАЦИСТЕ, ВРЕМЕ ЈЕ ЗА ВЕЛИКУ ОПЕРАЦИЈУ! Кадиров о борбеним акцијама у Украјини - "Лудаци" не штите свој народ

Чеченски лидер Рамзан Кадиров данас је прокоментарисао руску специјалну операцију у Украјини, и истакао да не разуме зашто настављају да "мазе нацисте".

- Већ четврти дан траје наша специјална операција у Украјини. Али не разумем зашто настављамо да мазимо Нацисте? Заиста, од првог дана је очигледно да националисти осим за силу, нису расположени за разумевање - рекао је Кадиров.

Он истиче да се Харков и Кијев не могу очистити од Бандероваца само "тигровима", "уралима" и "УАЗ"-овима, алудирајући на возила руске војске.

- Они су до зуба наоружани новим наоружањем, муницијом, тешком техником најновије генерације, а ми се још петљамо са њима у нади у разборитост украјинских власти и руководство оружаних снага - рекао је Кадиров.

- Ако "лудаци" не сажаљевају и не штите свој народ, зашто бисмо онда жртвовали наше момке?! Дошло је време да се донесе конкретна одлука и отпочне велика операција у свим правцима и на територији Украјине. Ја сам лично више пута разрађивао тактике и стратегије против терориста, учествовао у биткама. По мом схватању, изабрана тактика у Украјини је преспора. То траје дуго и, по мом мишљењу, није ефикасно - написао је Кадиров на свом телеграм каналу.

Специјална војна операција Русије са циљем демилитаризације и денацификације Украјине почела је 24. фебруара. У петак је кретање трупа обустављено у очекивању могућих преговора са Кијевом, али је због одбијања украјинске стране да у њима учествује операција настављена у суботу.

Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА