Најновије

ШОЈГУ ДАО РАПОРТ ЛИЧНО ПУТИНУ: „Нуклеарна тријада“ Русије отпочела борбено дежурство са појачаним снагама

Руске ракетне стратешке снаге, Северна и Пацифичка флота, као и далекометна авијација почеле су да извршавају борбено дежурство са појачаним снагама, саопштио је у свом извештају председнику Русије Владимиру Путину министар одбране Сергеј Шојгу.

Фото: РИА

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите на каналу Спутњик Србија на Телеграму, који нико не може да угаси.

„Министар одбране Руске Федерације, генерал армије Сергеј Шојгу, поднео је извештај врховном команданту Оружаних снага Руске Федерације Владимиру Путину да су, у складу са његовим наређењем, дежурне снаге командно-контролних пунктова Ракетних стратешких снага, Северне и Пацифичке флоте и Команде далекометне авијације почеле да врше борбено дежурство са појачаним људством“, саопштило је руско Министарство одбране.

У недељу је председник Путин, на састанку са министром одбране Русије Сергејом Шојгуом и начелником Генералштаба Русије Валеријем Герасимовом, наредио да се снаге за обуздавање (нуклеарна тријада) пребаце у режим борбеног дежурства.

Извор: rs.sputniknews.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА