Најновије

„Ова је љубав катастрофа у најави“: Да ли ће изазов прерасти у нешто више?

Италијански бестселер број један

Фото: Вулкан

Књиге Ане Премоли увек се налазе у самом врху италијанских топ-листа, а њен нови роман Ова је љубав катастрофа у најави већ је један од најчитанијих у Италији!

Протагонисти нове приче Ане Премоли су амбициозни златни дечко пословног света и наследница богатих предузетника. Едоардо је згодан, млад и богат, али и стручњак за бизнис и аквизиције, а сада жели да преузме компанију Хелт грин, која се нашла у проблему након инцидента с извршним директором. Да би у томе успео, мора да обрлати чланове породице Лонго, која је оснивач и власник генерацијама. Постоји само једна препрека: потребно је да се са тиме сложи и Елена, унука старих акционарки. Елена више нема никакве везе с компанијом, пошто је њен отац поставио свог мушког наследника на чело фирме. Она је у међувремену окренула нови лист и отворила холистички центар у који људи могу да побегну од свакодневног хаоса.

Елена не попушта, али пораз једноставно није у Едовој ДНК и због тога одлучује да проведе неколико дана у Еленином центру. Уверен је да може да је натера да се предомисли тако што ће употребити сав свој шарм. Међутим, неке ствари не може да предвиди ни цинични и прорачунати бизнисмен попут њега.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА