Најновије

КРИВИЧНА ПРИЈАВА ПРОТИВ ВУЧИЋА: Нема дилеме да је дело почињено, већ када ће му бити суђено

Напредњачки лидер Александар Вучић у недостатку аргумената којима би убедио младе да гласају за њега послужио се - митом. Тако се једном речју може описати његово обећање да ће грађанима Србије од 16 до 29 година бити исплаћено још по 100 евра "у мају, најкасније у јуну", дакле после избора. Због тога су из опозиције најавили да ће поднети кривичну пријаву против председника државе.

Александар Вучић (Фото: Председништво Србије)

То је на Твитеру најавио Јанко Веселиновић, лидер Покрета за преокрет, истакавши да је "почињено кривично дело".

- Правни тим Покрета за преокрет припрема кривичну пријаву против Александра Вучића због масовног нуђења мита грађанима у виду "100 евра, ако не изгуби изборе" - написао је Веселиновић на Твитеру, па додао:

- До краја недеље предаћемо пријаву Тужилаштву. Нема дилеме да је кривично дело почињено. Дилема је када ће му бити суђено - истакао је председник Покрета за преокрет.

Да подсетимо, ово није први пут да Вучић младима обећава исплату 100 евра, будући да је то најавио и крајем децембра на конференцији за медије. Овим најновијим потезом напредњачки лидер очигледно жели да придобије младе, свестан да су они против њега и његове политике.

Извор: Директно.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА