Најновије

МЕДОЈЕВИЋ: Владу Црне Горе ће формирати антисрпске странке

Председник Покрета за промјене, члан Демократског фронта, Небојша Медојевић упозорио је да је формирање мањинске владе у Црној Гори епилог једног опасног политичког експеримента који траје годину дана, као и да ће нову владу формирати коалиција изразито антисрпских странака.

Небојша Медојевић (Фото: Јутјуб)

Медојевић је, у емисији "Без увијања" Јутарњег програма бијељинске БН телевизије, рекао да је Црној Гори потребна једна демократска влада која ће, како каже, "демонтирати лоповско-мафијашки режим, који траје 30 године" и која неће доводити у питање опстанак Црне Горе, као што је то случај сада.

Додаје да је главни циљ Демократског фронта био помирење унутар православног корпуса.

"Тај задатак није урађен. Демократски фронт је елиминисан из владе, а на основу утицаја моћи. Нажалост, утицали су и делови Цркве који су направили једну врсту коалиције са центром приватног капитала, они који стоје иза политичке организације УРА, која није никаква странка, већ политичко крило приватног капитала", казао је Медојевић.

Ти циљеви ДФ-а нису испуњени, а међувремену је пала влада, која, како каже, никада није морала ни бити основана.

"И опет се формира један политички инжењеринг где се жели нова влада, али у коалицијама странака које су изразито антисрпске", упозорава Медојевић.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА