Најновије

ПУТИН ПОНИЗИО ЗЕЛЕНСКОГ: ''Свиђе ти се, не свиђа - трпи моја лепотице'' (ВИДЕО)

Прес-секретар председника Русије Дмитриј Песков замољен је да прокоментарише речи Владимира Путина, које је он рекао на конференцији за новинаре 7. фебруара увече.

Владимир Путин (Фото: РИА Новости)

После преговора са француским председником Емануелом Макроном, Путин је на заједничкој конференцији за новинаре, коментаришући потребу да Кијев поштује споразуме из Минска, изјавио: „Свиђа ти се, не свиђа – трпи моја лепотице“.

Сутрадан је Песков упитан шта је тачно председник имао на уму. Према речима новинара, "неки су овде видели не баш добар наговештај са сексуалном конотацијом".

„Председник је мислио да ако је држава преузела обавезе и ако постоји потпис шефа државе, онда се те обавезе морају испунити.

Кладим се да је било веома тешко превести на француски“, одговорио је Песков.

Песков је упитан и да ли је Путин слушао групу Краснаја молд, пошто су „неки медији писали да је својим изразом цитирао стих из не баш лепе песме ове групе”.

„Уверен сам да Владимир Путин није упознат са радом ове групе и мислим да је својевремено ова група, са којом ја, искрено, нисам упознат, позајмила речи из руског фолклора“, одговорио је Песков.

Подсетимо, на последњој конференцији за новинаре руски председник је рекао да не види алтернативу споразумима из Минска.

„Још једном понављам, у Кијеву час кажу да ће се повиновати, час кажу да ће то уништити њихову земљу. Актуелни председник (Зеленски, - прим. ред.) је недавно рекао да му се не свиђа ниједна тачка из ових Минских споразума.

„Свиђа ти се, не свиђа – трпи моја лепотице. Мора се испунити. Нема другог начина“, рекао је Путин.

Председници су се дотакли и теме повлачења трупа на руско-украјинску границу. Макрон је рекао да је „125.000 руских војника концентрисано у близини граница Украјине“. „Али зар се Украјина није концентрисала? Истих таквих 100.000 или 125.000 људи је концентрисано тамо у Донбасу“, рекао је Путин.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА