Најновије

ГОТОВ ЈЕ! ВУЧИЋ ЈЕ НУЛА! Хит одговор на телефонски позив из СНС-а (ВИДЕО)

Готов је он, реците му! Нула, нула! Вучићу бих дао оцену нула! Нема оцена за њега. А то сваки нормалан грађанин Србије би требало тако да каже, једино ови што ће да узму по 20.000 динара, он купује гласове. Не вреди му да купује, не вреди му - одговор је једног господина на СНС предизборну телефонску анкету.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Да је Вучић готов и да са избора 3. априла неће изаћи као победник сматра све више грађана и не устручавају се да то јавно и кажу. Ово је урадио и један господин када га је позвала СНС анкетарка и упитала како би оценио сарадњу Србије са земљама у региону.

- Са Рамом и са овим пропалим Заевом? Па то је људи само да се дрога продаје. Исто нула! Још да пусти Вељка Беливука и онда је завршио посао - рекао је он.

Када је госпођа наставила да му поставља питања са списка о Вучићевом раду, "постигнућима" и упитала га како би оценио његову владавину, господин је наставио да одговара у свом маниру:

- Па шта ме питате кад видите и сами госпођо. Нула, опет нула! За Вучића све нуле! - одлучно је узвикивао господин.

На питање да ли ће изаћи на предстојеће изборе, он је рекао:

- Само ћу да гледам да не дођу ови са државе. За црног ђавола ћу гласати, не бих за Вучића. Кажу људи "е па је л' ти бољи Ђилас"? Па зашто није у затвору ако је лопов? Значи, за сваког ћу да гласам али нећу за Вучића - закључио је господин.

Извор: Директно.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА