Најновије

КАДИРОВ ПОХВАЛИО СВОЈЕ БОРЦЕ: Лидер Чеченије изразио огромну захвалност и поштовање!

Он је додао да је било лепо чути речи захвалности цивила на помоћи, спасавању и топлом односу чеченских војника.

Фото: РИА

- Заузимање добро утврђеног града са добром инжењерском инфраструктуром велики је проблем за страну која напредује. Али, упркос свим потешкоћама, борци снага Чеченске Републике, испуњавајући своју професионалну дужност заштите цивилног становништва ЛНР, ДНР и целе Украјине од насртаја банцероваца и шејтана, адекватно решавају задатке које је поставило руководство Руске Федерације - рекао је Рамзан Кадиров, лидер Чеченије.

- Наши храбри ратници помогли су сиромашним и препуштеним на милост и немилост људима да побегну из канџи екстремиста. Међу њима је био и велики број деце, међу којима су и одојчад. Сви спасени су смештени у специјална возила и одведени на безбедно место. Чеченски борци су им давали храну, воду и лекове и пружали им медицинску помоћ - рекао је Кадиров.

Он је додао да је било лепо чути речи захвалности цивила на помоћи, спасавању и топлом односу чеченских војника.

- И што је најважније, људи су осетили колико су достојно васпитани чеченски борци. Задатке држања заузетих положаја и спасавања цивилног становништва спроводе наши борци на највишем нивоу. Одлично су расположени и одличне борбености за рану победу - рекао је Кадиров.

Министарство одбране Русије је саопштило да је предати официр СБУ, који се предао руским снагама, говорио о припреми терористичких напада у Лавову. Више о томе сазнајте ОВДЕ.

Извор: srbijadanas.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА