Најновије

ВЕРОВАЛИ ИЛИ НЕ: Вучић и СНС сад у помоћ зову и астрологе (ВИДЕО)

Јавност је навикла да на телевизијама са националном фреквенцијом види оно што није ни сањала да ће видети, а то су несвакидашњи гости и још несвакидашњије ситуације у емисијама. Појављивање тих гостију, како се избори ближе, све је учесталије, а сви они имају задатак да појачају рејтинг напредњака и "убеде" грађане да гласају баш за СНС. У ту сврху за напредњаке је сада агитовао, веровали или не, астролог.

Александар Вучић (Фото: јутјуб)

Један од гостију у јутарњем програму на ТВ Пинк био је извесни астролог који је објаснио, за многе необјашњиву, везу између месеца рођења Александра Вучића и просперитета Србије.

- У нумеролошком коду Србије каже да ћемо увек имати ту неку бол, патњу, јер сваки квадрат у астрологији и нумерологији је карма, кармички аспекат. Једино ако дође човек, који је рођен у трећем месецу, да влада Србијом, то ће све да неутралише и да окрене ону срећу, то је Јупитер који носи изобље, срећу, благостање, новац, просперитет, напредак. Да ли је судбина или је случајност што је наш председник Александар Вучић рођен у марту месецу, то је просто... И аутоматски се поклапа да је то све престало, ако ћемо да гледамо статистички и да гледамо калентарски у протеклих 10 година... - истакао је астролог.

Очито да напредњацима понестаје пропагандиста, па се хватају за сваку сламку спаса и на ове бизарне начине покушавају да добију који глас више.

Поставља се питање какву су то срећу, благостање, новац, просперитет, напредак грађани Србије добили за ових десет година од када је Александар Вучић на власти? Изгледа да није довољно што се за Вучића агитује преко намештених квота у кладионицама, па му је потребна и виша сила.

Остаје да се види какав ће још кец из рукава напредњаци извући до 3. априла, не би ли грађане "уверили" да је сама виша сила послала Александра Вучића да им донесе срећу…

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА