Најновије

МИЛИЦА ДЕМАНТОВАЛА ШАРОВИЋА: Ево за шта су Заветници дали 580.000 динара у прошлој кампањи (ВИДЕО)

Председница Српске странке Заветници и кандидаткиња за председницу Србије Милица Ђурђевић Стаменковски рекла је да су неистинити наводи да је са страначког рачуна платила 580.000 динара козметичком салону.

Фото: Јутјуб

Она је у емисије „Пробуди се“ рекла да је тачно да је уплаћено 580.000 динара, али за ресторанске услуге чланова бирачког одбора.

„Кампања која траје против нас врло је интензивна, што се паралелно дешава са истраживањима јавног мњења који показују да су Заветници једина странка која самостално улази у Народну скупштину. Очигледно да је господин Шаровић изашао на изборе на локалном нивоу како би напао мене и странку. Тачно је да је уплаћено 580.000 динара, али за ресторанске услуге, односно за храну за људе који су упослени у бирачким одборима“, рекла је кандидаткиња за председницу.

Ђурђевић Стаменковски је рекла да се та фирма бави и козметиком и ресторанима.

"Није у реду да се тако једна паушална оцена, без икакве фактуре или материјалног доказа, третира као чињеница. Дакле, ради се о ресторанским услугама. Потрудили смо се да их обучимо да буду спремни да сачувају бирачко место. Ко говори овакве ствари, Шаровић који је оштетио за 20.000 евра буџет Републике Србије јер се пријавио да живи у Врању, иако живи 500 метара од Скупштине. Он је Дорћолац из Врања", подвукла је она.

Подсетимо, председник покрета "Љубав, вера, нада", Немања Шаровић рекао је за Нова.рс да је све више доказа Заветници нису опозиција, наводећи да на сумњиве начине правдају своје приходе. Он је истакао да постоји озбиљна сумња да до великог новца долазе уз подршку власти, те да је евидентно да лажирају финансијске извештаје.

"Колико је бахато Милица Ђурђевић трошила новац пореских обвезника који је добила од државе за кампању, говори и невероватан податак да је с наменског рачуна, платила 580.000 динара козметичком салону у Раковици, чији је редован гост. Ради се о Wеллнесс и СПА Yеллоw Сун Доо, регистрованом за негу лепоте и тела. Невероватно је и то да Агенција за спречавање корупције ћути и да су велнес третмане, сауну, базене, масаже и спа програм који Yеллоw Сун нуди на свом сајту прихватили као легитиман трошак у кампањи Заветника за парламентарне изборе. А Вили "Кошута" 190.000 динара да се одморе после кампање", истакао је Шаровић.

Извор: Нова С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА