Најновије

Срећан брак: Опасни компромиси које правимо да бисмо остали заједно

Вулкан издаваштво нам представља књигу "Срећан брак" која открива све тајне које чувамо да бисмо показали свету да смо у срећном браку.

Фото: Вулкан

Када је жена жртва убиства, муж је увек први на списку осумњичених. А када је још та жена пронађена у кући, у дну степеништа, а поред ње муж сав крвав, то је практично решен случај. Лизи то добро зна, пошто је годинама радила као федерални тужилац.

Али овог пута осумњичени муж је Зак Грејсон, стари пријатељ, али и последња особа за коју би помислила да је способна за такав чин. Још на колеџу, Зак је био поштен и нежан младић, а сада је успешан предузетник, стуб заједнице Парк Слоуп, најелитнијег кварта у Бруклину. Ипак, прикупљајући изјаве комшија, Лизи полако схвата да су те породице само наизглед срећне и да међу њима постоје завист и ривалство. У ноћи злочина, сви су били на забави у кући поред Закове, али нико не жели да открије детаље. Да ли је неко од њих прави кривац? Да би сазнала истину, Лизи ће морати да копа по прошлости свих гостију, и по цену кршења неписаног закона међу њима: закона ћутања.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА