Најновије

ЂИЛАС ДОБИО ПОЗИВ ОД ВУЧИЋА: Разговор сутра у 16 часова!

Лидера ССП Драган Ђилас добио је позив из кабинета Александра Вучића на састанак који ће се одржати у председништву Србије у понедељак у 16 часова, наводи се у његовој писаној изјави.

Фото: Јутјуб

Тема разговора ће бити решавање политичке кризе у Београду, навео је он.

„Наши представници у ГИК-у настављају борбу за понављање избора на одређеном броју изборних места, али треба бити свестан да и у случају да до тога дође, с обзиром на став појединих опозиционих странака да неће да сарађују са нама, неће бити могуће формирати власт у Београду у складу са вољом коју су Београђани показали на изборима. Зато је једино решење одржавање нових избора који би морали да протекну у другачијој атмосфери и без неправилности, које су и овога пута забележене у великом броју“, саопштио је он.

Раније је Данасу речено у кабинету председника да ће се разговор председника СНС и Србије Александра Вучића и лидера ССП Драгана Ђиласа о београдским изборима одржати највероватније у понедељак 11. априла.

Како је Данас раније писао, председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас изјавио је да га неки критикују што је рекао да би разговарао са председником државе Александром Вучићем као да је у питању приватни састанак на коме се нешто договара ван институција.

Више о односу Вучића и Дачића након избора можете погледати ОВДЕ.

Извор: Данас онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА