Најновије

ГАЛИЈАШЕВИЋ: Злонамерно британско понашање

Експерт за безбедност Џевад Галијашевић изјавио је данас Срни да увођење санкција Велике Британије председнику Републике Српске Жељки Цвијановић и српском члану Председништва БиХ Милораду Додику показује да се Британија понаша злонамерно, јер тиме гради јавно уверење да неко у Српској подрива политички систем и да очекује "нешто од хиљаду километара удаљене Москве".

Џевад Галијашевић (Фото: Медија центар Београд)

- Нити је било таквих изјава, нити постоје такве политике, нити Српска мења свој однос према ЕУ нити мења однос према Дејтонском споразуму којег јавно подрива лидер СДА Бакир Изетбеговић са њиховим "знањем" - навео је Галијашевић.

Он је нагласио да управо Британци преко Обавештајно-безбедносне агенције (ОБА) желе нестабилну ситуацију, злоупотребљавају домаће службе и институције и желе рат у БиХ као знак рата у Европи, то јест као појаву која би дестабилизовала Европу.

- Зато и ово раде. Ниједна мера, ниједна радња ниједан политички став нити понашање ни Додика ни Цвијановићеве не даје оправдање за овакве мере - истакао је Галијашевић.

Он је рекао да Велика Британија то не ради Додику и Цвијановићевој, већ да Британци то Србима раде већ задње две стотине година, од првих елемената српске самосталности Британија то ради, гања "некаве руске авети на Балкану".

О златној рубљи у сценарију апокалипсе прочитајте ОВДЕ.

Извор: СРНА

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА