Најновије

БОГДАНОВИЋ О 29 ПОЕНА: Морам сам да урадим нешто, али сад није важно (ВИДЕО)

Богдан Богдановић блистао је протекле ноћи, али су Атланта Хокси опет изгубили од Мајами Хита.

Фото: Јутјуб

Богдановић је постигао 29 поена, 19 у последњој четвртини, али то није било довољно да Хокси избегну и други пораз у серији са 115:105.

"Много боља утакмица него прва, али ипак смо изгубили. Нула два је, идемо даље", рекао је Богдановић на прес конференцији после утакмице на Флориди.

Богдановић је имао сјајно шутерско вече (12/18 из игре, тројке 5/10), а чак 19 поена постигао је у последњој четвртини".

"Био сам мало превише агресиван на почетку, брзо сам ушао у проблеме са фауловима. Осетио сам да морам да урадим нешто. Искрено, играо сам слободно. Али сад није важно, и даље је 0-2. Нови почетак".

Хоксе чека врло тежак задатак да преокрену 0-2 против најбољег тима Истока.

"Може много да се научи од њих, играју тимски, доста су чврсти. Знају нам све акције, читају нас добро. Удвајају нас и један на један и на пику. И помажу и успевају да се врате на позицију. Играју изузетно тимски и заслужено су били први у регуларном делу сезоне".

Један од кључних узрока пораза Хокса биле су бројне изгубљене лопте – 19 (Тре Јанг 10).

"Неколико пута је требало да скочимо по лопту, можда направимо неки други потез. Али то је мало искуство које прави разлику у утакмицама. Осетио сам се да у завршници муче да погоде шут, а они су кроз то искуство пронашли ритам и игру и лако погађали уз добру игру у одбрани".

Следеће две утакмице играју се у Атланти.

"Они су веома искусан тим, показали су како сваки тим треба да игра код куће. Користе енергију са трибина, врло је тешко играти против њих овде. Али морамо и ми да урадимо исто код своје куће. Знамо како на навијачи Хокса третирају ове сезоне и сигуран сам да ће у плеј-офу бити још боље. Једва чекам да играм пред нашим навијачима".

Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА