Најновије

ВОЈСЦИ УКРАЈИНЕ СЕ БЛИЖИ КРАЈ: Јуче уништено на десетине војних објеката, на стотине нациста... (ВИДЕО)

Руска војска наставља специјалну војну операцију у Украјини. Министарство одбране објавило је свеже податке о постигнутим резултатима до јутра 25. априла.

Фото: Министарство одбране Русије

Високопрецизно оружје дугог домета на северној периферији града Кременчуга уништило је погоне за производњу горива једне рафинерије нафте, као и складишта нафтних деривата за обезбеђивање војне опреме групи украјинских војника.

Током ноћи високопрецизне ракете са ваздушним лансирањем погодиле су шест украјинских војних објеката.

Укључујући три упоришта и места концентрације људства и војне опреме, као и три складишта муниције у округу Барвенково и Новаја Дмитровка Харковске области.

Оперативно-тактичка и војна авијација Ваздушно-космичких снага Русије погодила је 56 војних објеката Украјине.

Међу њима: два командна места, 53 рејона концентрације људства и војне технике непријатеља, као и складиште горива у реону ​​Ново насеље Дмитровка.

Уништено је до 160 људи, као и 23 оклопна возила, артиљеријска оруђа и возила.

Током ноћи, ракетне трупе су извршиле 19 удара. Уништено: четири националистичка командна места, укључујући 81. одвојену ваздушно-јуришну бригаду и 110. бригаду Територијалне одбране, и три складишта муниције. Погођена је 21 област концентрације људства и украјинске војне технике.

Уништено је више од 240 људи, као и 28 оклопних возила, артиљеријских оруђа и возила.

Артиљеријске јединице су извршиле 967 ватрених задатака за јучерашњи дан. Погођено: 33 командна места, 929 упоришта, простори за гомилање људства и војне опреме, као и пет складишта ракетног и артиљеријског наоружања и муниције.

Руски ПВО системи оборили су 13 украјинских беспилотних летелица у областима н. Межурино, Балаклеја, Бородојарское, Невское, Харковска област, као и Високоје и Чернобајевка, Херсонска област. Поред тога, противваздушни ракетно-топски систем Панцир-С оборио је у ваздуху изнад Чернобајевке украјинску ракету Точка-У и 18 граната вишецевног ракетног система.

Од почетка специјалне војне операције уништено је: 141 авион, 110 хеликоптера, 566 беспилотних летелица, 265 противваздушних ракетних система, 2.526 тенкова и других оклопних борбених возила, 283 вишецевна бацача ракета, 1.096 артиљеријских оруђа. и минобацача, као и 2.362 јединице специјалних војних возила.

"Неонацистима" у Азовстаљу није остало још много! Више ои томе сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА