Најновије

БОГДАНОВИЋ ПОВРЕЂЕН ЗАВРШИО СЕЗОНУ: Мајами елиминисао Атланту, Јанг подбацио (ВИДЕО)

Богдан Богдановић и Атланта хокси завршили су сезону. Од њих је у првој рунди плеј-офа бољи био Мајами, који је укупним резултатом у серији 4:1 прошао даље. Екипа са Флориде је пети меч добила са резултатом 97:94.

Фото: Јутјуб

Српски кошаркаш Богдан Богдановић није наступио због повреде колена, ова информација објављена је тик пред почетак меча, а статистичари су одмах знали да се Атланти не пише добро.

Наиме, када је Атланта наступала без српског кошаркаша, бележили су "јастребови" 10-9, а један од тих пораза био је управо против Хитса.

Када је то било најпотребније, није се "појавио" на терену најбољи играч Атланте Треј Јанг. Уписао је само 11 поена, осам скокова, шест асистенција, али је такође имао и шест изгубљених лопти. Деандре Хантер био је најбољи у тиму Хокса са 35 поена, уз 11 скокова.

Уз то је у неизвесној завршници промашио слободно бацање, а Галинари није погодио шут за наду на 8,4 секунде пре краја.

Тим Мајамија није рачунао на Џимија Батлера, те је екипу предводио Виктор Оладипо са 23 поена, док је Бем Адебајо додао 20 уз 11 скокова.

– Причали смо о томе више пута, знали смо да то раде, да стварају додатни притисак чим Јанг изађе из игре. То су учинили. Што се тајм-аута тиче, нисам га тражио јер сам га звао непосредно пре тога – рекао је тренер Мекмилан након меча.

Извор: Новости онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА