Најновије

”ГРОБАРИ” БОЈКОТУЈУ УТАКМИЦУ: Ово је разлог!

Навијачи Партизана најавили су да неће присуствовати утакмици против ТСЦ-а из Бачке Тополе.

Фото: Јутјуб

Разлог за то је термин. Црно-бели своју утакмицу играјуу среду од 14 часова, а најватренијим присталицама Партизана је засметао тај термин и најавили су бојкот меча. У складу са тим, издато је саопштење навијачке групе.

"Желимо да искажемо незадовољство поводом ужасног термина одигравања првенствене утакмице између Партизана и ТСЦ-а из Бачке Тополе као и поводом све чешћих термина који се не играју за публику и навијаче већ за потребе телевизије. Одредба Фудбалског савеза је да сваки суперлигашки стадион мора да има рефлекторе и апсолутно је апсурдно да било који клуб у том случају игра своје утакмице радним даном у 14", стоји у саопштењу навијача Партизана.

"Гробари" су поручили да неће толерисати овакве ствари убудуће.

"Крајње дрзак и безобразан термин задат искључиво у циљу терања и ово мало публике са српских стадиона! Због тога се Гробари неће појавити на овој утакмици, и тиме поручујемо свима да нећемо толерисати овакве 'испаде' и ствари које нису у интересу ни једног клуба, као нити једног јединог искреног навијача у нашој земљи. Фудбал се игра за публику и пуне стадионе, а не пуне џепове и програмске шеме!"

Партизан тренутно заузима другу позицију у плеј-офу Линг-Лонг Суперлиге Србије и има два бода мање у односу на Црвену звезду.

Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА