Најновије

У СНС ПРЕДЛАЖУ НОВЕ ПАРЛАМЕНТАРНЕ ИЗБОРЕ НА ЈЕСЕН: Мисле да су људи ''шарали'' са гласовима

Милош Вучевић, потпредседник СНС и градоначелник Новог Сада изјавио је да ће председнику Србије Александру Вучићу предложити да се на јесен одрже нови избори за парламент.

СНС (Фото: Јутјуб)

Вучевић је гостујући на ТВ Пинк рекао да мисли да је део људи олако схватио парламентарне изборе.

“Схватили су значај председничких избора и били на то фокусирани, послали су снажну поруку- да Александар Вучић треба да буде председник Србије, и добио је рекордан број гласова“ истако је Вучевић додавши “Ово је историјска победа, јер су остали кандидати сви заједно добили 800.000 гласова мање.

На парламентарним изборима, делује ми да су људи шарали са гласовима и када бих се ја питао, а не питам се, и мислим да се ни председник Републике неће са тим сложити, најпоштеније би било на јесен идемо на нове парламентарне изборе истакао је Вучевић.

Вучевић објашњава да се сада без разлога поставља питање легитимитета СНС.

Видимо сада питања, да ли има или нема већине, да ли је то пун легитимитет или не, иако је наша листа са 120 мандата убедљиво победила и нико не може да нам приђе. Зато мислим да би можда било најпоштеније да на јесен изађемо на биралишта за парламент, пошто се опозиција не бави политичким легитимитетом, већ математиком и сабирањем. Мислим да би грађани данас након свих ових дешавања и порука које смо чули после 3. априла били отрежњени – образложио је Вучевић.

О гласању Србије против Русије у УН прочитајте ОВДЕ.

Извор: РТВ

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА