Најновије

НОВИ СНИМЦИ ЛИКВИДАЦИЈЕ НА НОВОМ БЕОГРАДУ: Лукини пријатељи заскочили убицу али им је побегао! (ВИДЕО)

У четвртак је у кафићу “Ритуал” на Новом Београду убијен Лука Жижић (37), а на друштвеним мрежама сепојавио нови снимака са сигурносних камера у самом кафићу који су забележиле шта се десило после сурове ликвидације.

Фото: Твитер принтскрин

На снимцима се види најпре како је убица ушао у кафић и како смо раније писали питао где је тоалет, одакле је по изласку запуцао у Жижића.

Лукини пријатељи су тада успели да га оборе на земљу и отму му пиштољ којим су га ,као се види на снимку, више пута ударили у главу, међутим он је у једном моменту успео да им се отме и побегне.

Подсетимо, убица се довезао до угоститељског објекта у ком се Жижић налазио са братом и пријатељима. Био је обучен у радно одело, на себи је имао качкет, маску, рукавице и флоресцентни прслук. Рекао је “Добро вече” и замолио да оде до тоалета. Након неколико минута изашао је из њега, пришао Луки и почео да му пуца у главу и груди.

 

Полиција је на месту убиства нашла пиштољ и шанжер, једну рукавицу и маску осумњиченог за злочин. Све је дато на вештачење како би се са свих предмета скинут ДНК-а. На месту злочина нађена је и крв младића осумњиченог за злочин – рекао је наш извор близак истрази.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА