Најновије

АЛЕКСАНДАР СТАНОЈЕВИЋ НАПУШТА ХУМСКУ: Са 132 победе исписао историју црно-белог клуба

По завршетку сезоне, Александар Станојевић ће напустити позицију шефа стручног штаба Партизана без обзира на епилог последње две утакмице.

Одлука је таква да ју је актуелни стратег већ наговестио челницима клуба како би имали довољно времена да у паузи између два првенства посегну за наредним решењем, преноси “Mozzartsport”.

Руководиоци тима из Хумске су покушавали да одврате Станојевића од оваквог потеза, уверени да је најбоље решење и за наредни такмичарски циклус, али су схватили да је емотивно потрошен и да више не види сврху рада у српском фудбалу.

"С обзиром како ствари функционишу и како се дешавају није реално да узмемо титулу. Није нам дозвољено. Били смо покрадени у више ситуација. Одузета нам је титула коју смо заслужили. Врло сам разочаран због тога. Нe надам се више. Чињеница је да нам на кључним утакмицама нису дозволили да победимо. Стварно сам разочаран, не знам на који начин више овде да функционишем и радим", предочио је Станојевић на последњој конференцији за медије.

Станојевић је остварио 132 победе у првенству, Купу и европским такмичењима и у том критеријуму престигао је чувеног Иљеша Шпица који има 131, наводи се на сајту црно-белих.

Станојевић се налази на трећем месту вечне листе Партизанових тренера по броју утакмица - 173 и близу је другопласираног Иљеша Шпица (206).

Рекордер по броју победа и утакмица је Љубиша Тумбаковић који је од 1992. до 1999. и од 2000. до 2002. године предводио Партизан у 405 такмичарских утакмица и остварио 295 победа.

Један од најлепших голова у историји финала лиге шампиона можете погледати ОВДЕ.

Извори: Kurir sport, Mozzartsport и Бета

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА