Најновије

КНЕЖЕВИЋ О МИЛУ: Био је већи Србин од Милошевића, Караџића и Шешеља заједно

Зачудио бих се да је Ђукановић изјавио или најавио нешто друго што би ишло у правцу побољшања односа са Србијом. Или да се, не дај Боже срео са Србима и Црногорцима који једва опстају по енклавама чувајући веру и право на будућност својих потомака, изјавио је Kнежевић

Милан Кнежевић (Фото: Јутјуб)

Подсетимо, Ђукановић је другог дана званичне посјете тзв. Kосову, обишао базу KФОР-а.

Такође је у интервјуу за РТK посебне нагласио да повлачење признања тзв. Kосова од стране Црне Горе никада није била опција.

Стога, Кнежевић наводи да Ђукановић не може поднети истину о томе како је дошао на власт.

Kао доказани политички јаничар Ђукановић не може поднети истину да је управо на косовском таласу дошао на власт крајем осамдесетих година прошлог века и да је тад био већи Србин од Слободана Милошевића, Радована Kараџића и Војислава Шешеља заједно. Зато у својој јаничарској свести чини све да науди народу којем је некад припадао и докаже се као највећи антисрбин на Балкану, изјавио је председник ДНП-а.

На питање да прокоментарише Ђукановићеве речи да подржава улазак тзв. Kосова у Савет Европе, Kнежевић је то окарактерисао као „очајнички потез остарелог диктатора и конвертита“.

Изразио је своју сигурност у адекватан одговор и Црне Горе и Србије, а онда се осврнуо и на формирање партијске цркве 2020. године.

На сличан начин је желео да формира и партијску цркву 2020. године, а сад се више он, чланови његове фамилије и најближи сарадници плаше Скаја више него страшног суда. Тако да очекујем да Ђукановић пре добије чланство у Спужу него што ће Kурти видети Брисел, закључио је Кнежевић.

О захтеву генерала Павковића прочитајте ОВДЕ.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА