Најновије

"ВАСА ШУТИРА ПОСЛЕДЊИ НАПАД?" Не ради се то тако, мајсторе

Василије Мицић је херој Ефеса. Србин је узео лопту у последњим секундама и сам одлучио да одведе турски тим у финале Евролиге.

Фото: Јутјуб

Тренер Ефеса Ергин Атаман је открио да то није његов план, али Васа је био сигуран да ће погодити и утишати пуну дворану у родној земљи. Навијачи Олимпијакоса су разочарани, али и Мајк Џејмс који је пратио меч крај малих екрана и никако му се није допала одлука Јоргоса Барцокаса. 

Тренер Олимпијакоса, који је управо елиминисао Монако за који игра Џејмс, није желео да прави фаул и одлучио је тако да се "коцка". Надао се да ће његова одбрана моћи да заустави Мицића или Ларкина, али се то испоставило као погрешна претпоставка због које је Џејмс "пецнуо" на Твитеру.

- Или удвојиш Мицића у тој ситуацији и оставиш 'охлађеног' Моермана да одлучи шта ће - или правиш фаул да имаш последњи напад - одлучан је био Американац који је блистао код Саше Обрадовића.

- Не смеш да пустиш Ларкина или Мицића да играју један на један. Они су двојица од пет најбољих играча у Европи. Али ја сам само навијач који ужива у овој утакмици... - оградио се Мајк Џејмс, који није желео превише да се замера тренеру Барцокасу, можда једног дана буду сарађивали.

Подсетимо, Мицић ће са Ефесом играти у суботу од 19 часова против Реал Мадрида за европску круну.

 

Извор: Новости онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА