Најновије

МРШАВИ ПРОТИВ ДЕБЕЛИХ ЗА ПЕТРА ЛАЂЕВИЋА: Традиционална фудбалска утакмица сутра од 16 сати на Дорћолу

”Дорћол пивара” организује у недељу, 22. маја 2022. године са почетком у 16 часова хуманитарни догађај на игралишту фудбалског клуба ”Дорћол” код Небојшине куле.

У питању је традиционална фудбалска утакмица између мршавих и дебелих, а сва средства од продаје пива и хране иду у хуманитарне сврхе.

Новац ће се усмерити на лечење Петра Лађевића који болује од изузетно ретке болести ”Lesch Nyhan” синдрома због чега је везан за инвалидска колица. Свакодневно му је потребно много вежби, лекова који регулишу мокраћну киселину, а потребна су му и помагала која би му олакшала живот.

Прикупљена средства проследиће се породици овог четворогодишњака.

Утакмица са традицијом

Ово није први пут да се организује овакав догађај.

Наиме, шездесетих и седамдесетих година прошлог века оваква утакмица се редовно одржавала. Након тога дошло је до паузе, а од пре три године опет је оживљена ова лепа традиција хуманитарног карактера, која је морала да се прекине услед пандемије корона вируса, али се ове године наставља.

Сви који су у могућности позвани су да у недељу са трибина испрате овај занимљив догађај уз пиво и храну. Уз одличну забаву, прелепо недељно поподне сви ћемо помоћи малом Петру и лепо се дружити.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА