Најновије

МИША ВАЦИЋ: Србији је потребан излазак на море

Председник Српске Деснице Миша Вацић рекао је да је јасно да НАТО стоји иза акције спречавања доласка Сергеја Лаврова у Србију.

- Прво, разумемо ко стоји иза ове подле акције. Ово је НАТО. Друго, видимо алармантне трендове у деградацији високих политичара користећи ову ситуацију као пример. Ови људи контролишу судбину читавих народа у својим државама, и дозвољавају себи тако ниске лудорије, као да су тинејџери. Владе Црне Горе, Северне Македоније и Бугарске показале су потпуну зависност од НАТО пакта. Исто се не може рећи за Србију, која наставља да трпи ударце и задржава своју независност. Морамо одати признање храбрости целокупном српском народу и српској држави, који се, упркос огромним притисцима, не плаши политичких изјава у знак подршке Русији. Срби су данас једини отворени и искрени пријатељи Руса. Верујем да је ова неравнотежа снага на Балкану привремена. Доћи ће време, и заједно са Русијом ћемо овде завести ред. Изгубили смо једну малу битку, али нисмо изгубили велики рат. Победа увек иде онима који су на страни истине. По сваку цену не смемо се повући пред силом и неправдом – објаснио је Вацић.

Он је додао овај случај блокаде ваздушног простора, говори колико је неопходан излазак Србије на море (међународне воде) да би могла да се брани опастане.

О суђењу припадницима '’Азова'’ прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА