Најновије

РЕПУБЛИКАНЦИ ИЗ ТЕКСАСА ИЗГЛАСАЛИ: Избори у САД 2020. године су намештени

Тексашки републиканци усвојили су план своје платформе у којем су победу Џоа Бајдена за америчког председника 2020. прогласили нелегитимним, током прве конвенције странке од 2018.

Фото: Јутјуб

”Одбацујемо потврђене резултате председничких избора 2020. и сматрамо да вршилац дужности председника Џозеф Робинет Бајден Џр. није легитимно изабран од стране народа Сједињених Држава“, наводи се у резолуцији која је усвојена.

Већина републиканаца верује да су избори 2020. украдени, а недавна анкета показује да је седам од 10 уверено да је Бајден нелегитиман председник.

Сам бивши председник Доналд Трамп и даље инсистира да су избори покрадени. Међутим, упркос бројним правним изазовима у више држава, његова кампања није успела да преокрене нити један изборни глас. Он је наставио да одржава велике скупове, иако се технички није кандидовао за председника 2024. године, иако је показао могућност поновног кандидовања током недавног догађаја у Нешвилу.

Бајден је службено добио 7 милиона гласова више од Трумпа, узимајући 306 електорских гласова у односу на Трумпових 270. Док је неколико чланова Демократског националног комитета недавно објавило записник New York Times-ом сугеришући да би се Бајден требао повући након одслужења мандата, председник наводно планира да се поново кандидује, потенцијално да би наместио реванш са Трампом.

Осим што су избор Бајдена прогласили лажним, републиканци у Тексасу су такође гласали да хомосексуалност прогласе ” ненормалним избором начина живота ” и поремећај родног идентитета ” правим и изузетно ретким менталним здравственим стањем“.

Додатни планови укључују ограничавање способности владе да регулише поседовање оружја или промену броја судија Врховног суда, укидање федералног пореза на доходак и затварање Федералних резерви.

Најновију колумну Емила Влајкија прочитајте ОВДЕ.

Извор: NultaTačka

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА