Најновије

УНИШТИЋЕМО БРИТАНИЈУ, ПА НАТО! Опасна претња руског генерала

Након изјава више високих руских званичника о опасности од сукоба између Русије и НАТО, који би веома лако могао да прерасте у трећи светски рат са неминовном нуклеарном катаклизном, из Москве је стигла до сада најозбиљнија претња атомским оружјем и то на рачун – Велике Британије.

Генерал-пуковник руске војске у пензији Јевгениј Бужински, гостујући уживо у програму државне телевизије „Русија 1“, запретио је Уједињеном Краљевству потпуним уништењем! Такође је рекао и да се САД „играју са ватром“, као и да је рат Русије са НАТО савезом известан.

Бужински је, коментаришући изјаву новог команданта британске војске Сер Патрика Сандерса, који је рекао да британске снаге морају припремити своје снаге како би заједно са савезницима могле да се боре против Русије и победе је.

- Не разумем, па резултат Трећег светског рата било би то да Британија физички престане да постоји. То острво ће нестати, тако да не знам где ће он и његови потомци живети - рекао је Бужински.

Он је позвао Путина да пошаље нуклеарно оружје у Калињинград, додајући да Запад жели да потисне Русију са Балтика тако што ће прво одсећи Калињинградску област, а потом ту енклаву отети од Русије.

- Путин треба да повуче признање Литваније и прибегне војним мерама – директно је рекао Бужински.

Он је додао да би Путин, осим повлачења признања Литваније, тој земљи требало и да одузме приступ енергентима, а потом прибегне „војним мерама“.

Како је рекао, до свега овога дошло је јер се Сједињене Државе „играју ватром“.- Ви се играте са нама до тачке да Русија више неће стати, јер је ово претња нашој националној безбедности, претња нашој сувереној територији. Свет ће то , украјинско жито ће изгледати као шала у поређењу са нашим одлучним корацима - рекао је.

Упитан да ли то значи рат са НАТО пактом, пензионисани генерал је одговорио:

- Да, шта ћемо друго, иначе ће нас угушити.

Кога ће Руси прво напасти у случају светског рата, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА