Најновије

ДУГИН О СПЕЦИЈАЛНОЈ ОПРАЦИЈИ: „Сукоб са Западом није бљесак, већ заувек“

За већину руских политичара одлука о покретању специјалне војне операције била је привремена али сада нема повратка, ствара се историја.

Фото: РИА

О томе је говорио филозоф и политиколог Александар Дугин.

„Оно што се догодило 24. фебруара нико не схвата у потпуности. Сама операција је почела, јер ни они који су формално дали зелено светло нису могли једноставно да схвате како ће се специјална војна операција одвијати.

Да бисте то урадили, треба једном заувек да баците сва испитивања јавног мњења, рејтинге, идеје о изборима, јер када се прави историја, све се то поцепа и баци у канту за смеће са свим планираним активностима за рад са омладином, са свим плановима, квотама по партијама.

Жириновски је, схвативши да је дошао крај, направио прави гест – умро је, ера се завршила. Нова ера захтева потпуно другачији приступ. Оно што се дешавало раније, у хуманитарном, политолошком, филозофском схватању Русије, њене улоге у свету, односа са Западом, све то треба да се промени“, рекао је филозоф.

Према његовим речима, већина лидера је специјалну војну операцију сматрала „краткорочним дејствима“, након чега ће се све вратити у нормалу.

“Хоће ли ураган проћи? Неће проћи. То значи да је сада ураган наш начин живота. Ово је план „Б“. треба да поново изградите ум да сукоб са Западом није бљесак, већ заувек“, додао је експерт.

Најновију колумну Емила Влајкија прочитајте ОВДЕ.

Извор: Webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА