Најновије

ШАПИЋ ПОНОВО НАПАО ГОРАНА ВЕСИЋА: У приколици обећавао „куле и градове“

Александар Шапић је коментаришући стање које је затекао рекао како ће до јесени изнети, како је назвао, план сатабилизације Београда. Он је изјавио да су нека предузећа радила добро, а нека лошије.

Фото: Јутјуб

Он је гостујући у „Београдској хроници“ на Радио-телевизији Србије навео како је већа задуженост у односу на 2016. годину иако је, како је истакао Шапић, буџет већи.

Најављући ревизију неких пројеката, Шапић је набрајао и неке пројекте које сматра бесмисленима и тако директно критиковао Горана Весића – најава увођења речног јавног превоза и дељење таблета ђацима појединих разреда.

Говорећи о таблетима којима се хвалио Горан Весић, Шапић је навео како је "бачено 15 милиона евра".

"Обишао сам 650 учионица на Новом Београду и ни у једној нисам затекао да уче на њему јер нигде систем то не подржава", рекао је Шапић.

Нови градоначелник је говорећи о Весићевом пројекту речног јавног превоза, Шапић је навео како овај пројекат неће да спроведу.

Шапић је критиковао и Весића због кампање јер је људима у приградским општинама "обећавао куле и градове", те да актулена градска власт сада треба да објасни људима да то није реално.

"Ми сада имамо проблема, нарочито у тим приградским и рубним општинама где је бвиши заменик ишао са оном совјом приколицом и обећавао људима свашта, обећавао куле и градове", изјавио је Шапић и додао:

"Конкретно, постоје многе ствари које је људима обећавао у рубним општинама, ишао је и обећавао канализацију, а ми имамо проблем канализације у Борчи. Обећали су канализацију у Борчи пре четири или пет година, а након тога ни тендер није прошао, али и кад прође, најмање годину и по дана траје пројектовање канализације. Не можете да одете и кажете 'увешћемо канализацију, помоћи ћемо да асфалтирате путеве' мислим то су просто ствари, има на стотине, а можда чак и на хиљаде захтева од разноразних људи нарочито у приградским општинама."

Шапић је рекао да су људи "нарочито у кампањи добијали обећања", те да они морају "искрено да им кажемо шта може, а шта не".

Извор: Нова

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА