Најновије

ШТА СЕ ЗАПРАВО ДОГАЂА СА ШУМАХЕРОМ? Најбољи пријатељ открио колико често га виђа и шта раде заједно

Стање једног од најбољих возача Формуле 1 свих времена Михаела Шумахера и даље остаје потпуна тајна, а његов велики пријатељ Жан Тот тврди да ситуација није толико лоша.

Фото: Јутјуб

Подсетимо, недавно је Вили Вебер, бивши Шумијев менаџер оптужио породицу славног возача да већ девет година лаже јавност и да је време за истину.

Међутим, на те наводе је реаговао Тот, бивши шеф Ферарија и велики Шумахеров пријатељ. У разговору за немачки "РТЛ", Тот је изјавио да често виђа возача.

- Мени Михаел не недостаје. Ја га стално виђам. Истина је да гледамо трке заједно. Међутим, недостају ми ствари које смо некада радили заједно - изјавио је Француз.

Он је недавно открио и како га посећује два пута месечно.

- Виђам га бар два пута месечно. Он, Корина (Михаелова супруга), цела породица и ја имали смо толико искустава заједно. Лепота онога шта смо доживели је део нас и наставља се. Понекад те успех и новац промене. Али Михаел се никад није променио. Он је тако јак - рекао је Тот.

Подсетимо, Шумахер је 2013. године доживео несрећу на скијању у француским Алпима када се спуштао неозначеним делом стазе, када је изгубио контролу над скијама, пао и главом ударио у камен. Одмах након несреће је у критичном стању превезен хеликоптером у најближу болницу.

Доктори су му одрадили две операције, а након тога је стављен у вештачку кому како би се сачувало што више његових можданих функција. У јуну 2014. године Шумахер је изашао из индуковане коме, а његова менаџерка Сабине Кем је потврдила како некадашњи возач Ферарија чује и одговара на додир.

Михаел Шумахер тренутно има 53 године и познато је само да више није у индукованој коми. Извештаји да је везан за кревет и да је у "вегетативном стању" само су спекулације, а права истина је далеко од очију јавности.

Извор: Новости онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА