Најновије

ЈУВЕНТУС ПРАВИ ДРИМ ТИМ: Душан Влаховић добија сјајног нападача са којим ће играти у тандему

Енглески медији пишу да Садио Мане према свему судећи неће бити једини нападач који ће овог лета напустити фудбалски клуб Ливерпул.

Фото: Јутјуб

Мане је све изненадио одлуком да на крају сезоне напусти Редсе и каријеру настави у дресу Бајерн Минхена, а Ливерул је од продаје Сенегалца успео да заради 35 милиона евра.

Међутим, како пишу медији у Енглеској чини се да Мане неће бити једини нападач који ће овог лета напустити Енфилд.

Наводно, на излазним вратима Редса налази се и Роберто Фирмино који не жели да у наредној сезони буде резерва. Фирмино је изгубио место у првој постави и одлучан је да се окуша у неком другом клубу.

Бразилац се повезивао прво с преласком у Фенербахче, али је то одбио. Ипак, чини се да је стигла коначно понуда која је итекако заинтересовала Фирмина и он озбиљно размишља о одласку.

Британски "Мирор" је објавио да њега жели Јувентус који тражи нападача који ће бити тандем са нашим Душаном Влаховићем. Сматрају да би се Фирмино одлично уклопио у такву улогу и остаје да се клубови договоре око трансфера.

Јувентус је спреман да плати око 23 милиона еура за Бразилца што је цифра која је прихватљива за Ливерпул. Бразилац је наводно договорио и све услове уговора са Старом дамом и трансфер је јако близу реализације.

Извор: Новости онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА