Најновије

ПОД ЛУПОМ И БРАТ ДУШКО: Ново проширење истраге против Дарка Шарића и чланова групе

Тужилаштво за организовани криминал донело је наредбу о новом проширењу истраге против Дарка Шарића и других осумњичених, који се терете да су припадници његове криминалне групе.

Фото: Јутјуб

У овој, трећој по реду наредби је и име његовог рођеног брата Душка. Они се терете да су чинили тешка кривична дела, као и да су покушавали да убију и дискредитују сведока-сарадника Небојшу Јоксовића.

У новој наредби у коју су "Новости" имале увид, наводи се да је Дарко давао Душку налоге за одређена финансијска улагања преко апликације "Скај". Млађи Пљевљак сумњичи се да је "обрачунавао расходе насталих у функционисању групе", као и да је у кешу плаћао полицијске службенике Д. С. и М. Р., и то преко осумњиченог А. Б.

Наводи се и да је Душко  преко А. Б. (такође полицијског службеника) плаћао грађевински материјал за изградњу викендица Д. С. и М. Р. на Космају, али и њихово опремање. Поред тога, по наређењу брата Дарка, који је у то време био у притвору, млађи Шарић је, тврди ТОК, купио телефоне и платио инсталирање и одржавање апликације "Скај".

Наводно, заузврат, полицијски службеници су достављали податке о активностима полиције и БИА уперених против Шарићеве групе, али и усмеравали истрагу у погрешном правцу.

Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА