Најновије

АХМАТ СИЛА: Чечени ухватили живог украјинског војника (ВИДЕО)

Припадници специјалних снага Ахмат, заједно са Народном милицијом Луганске Народне Републике (ЛНР), ухватили су наредника Оружаних снага Украјине (АФУ). Снимак са заробљеним војником је објавио председник Чеченије Рамзан Кадиров на свом Телеграм каналу.

Кадировци (Фото: РИА Новости)

На снимку се види како вршилац дужности команданта специјалних снага „Ахмат” са борбеним надимком Кобра рапортира Кадирову о заробљеном украјинском војнику у правцу Сољедара. Заробљени војник Оружаних снага Украјине има завојену главу и једну руку. Рекао је да је био командир одељења територијалне одбране.

Такође, руска војска је заинтересована за значење тетоважа наредника Оружаних снага Украјине, који их је објаснио присуством патриотских осећања. На крају видеа, украјински борац изговара слоган у част покојног чеченског председника Ахмата Кадирова „Ахмат је сила!“.

Председник Чеченије је, коментаришући улазак, нагласио да патриотске тетоваже нису дале нареднику „магичне моћи и победа се није догодила“. Према речима Кадирова, колеге су напустиле заробљеног борца, а руководству Украјине он није потребан.

„Шта да ради у таквој ситуацији и шта да каже? Одговор је на крају снимка“, закључио је чеченски лидер.

Кадиров је раније објавио снимак чеченских војника који носе на униформама шевроне са натписом „На Кијев“. Поред тога, пн је показао оклопна и специјална возила са сличним натписом.

Јуриш на Авдејевку погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА