Најновије

ОДЛОЖЕНО САСЛУШАЊЕ ЗА УТОРАК: Миленковић није желео да одговара на питања Тужилаштва без адвоката

Разговор са Слободаном Миленковићем у својству грађанина, који је био заказан за данас у Посебном одељењу за сузбијање корупције Вишег јавног тужилаштва у Београду, одложен је за следећу седмицу, на молбу Миленковића.

Фото: Јутјуб

Он није желео да одговара на питања тужилаштва без присуства свог пуномоћника, адвоката Зденка Томановића, па је разговор одложен за уторак, 12. јул.

Миленковић је позван на разговор како би се изјаснио на наводе бивших високих функционера МУП-а изнетих током претходних седмица у јавности, а поводом којих је Више јавно тужилаштво у Београду формирало предмет и наложило прикупљање информација и обавештења.

Поново истичемо да се провере које су у току не односе на већ процесуиране предмете, па ни на предмет у јавности познат као "Јовањица".

Такође, рад на утврђивању свих околности у овом предмету се наставља.

Што се тиче тврдње адвоката Зденка Томановића да је тужилаштву прослеђена информација о угроженој безбедности Слободана Миленковића и других лица, обавештавамо јавност да закључно са данашњим даном Вишем јавном тужилаштву у Београду није дата, нити прослеђена ова врста информација.

Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА