Најновије

ПРЕМИНУО МАЛЧАНСКИ БЕРБЕРИН: Нинослав Јовановић умро у Забели на издржавању доживотне казне

Преминуо је Нинослав Јовановић који је вишеструки осуђивани силоватељ и педофил.

Фото: МУП

Нинослав Јовановић, познатији као Малчански берберин, преминуо је у четвртак.

Јовановић је био смештен у Казнено-поправном заводу у Пожаревцу где је одслуживао доживотну робију за отмицу и силовање дванаестогодишње девојчице.

Он је 20. децембра 2019. године способан да схвати значај својих дела и управља својим поступцима, око 7.25 сати у насељу Брзи Брод у Нишу, обманом и претњом одвео малолетну девојчицу из Сувог Дола, у намери да је обљуби, на тај начин што је путничким возилом "фиат пунто" сустигао оштећену, зауставио возило и позвао је да уђе у кола. Када му је она рекла да не сме, представио се као Бојан из Ниша и рекао да ради као електричар у њеној школи.

Затражио је да му покаже где је школа, на који је начин обмануо и навео је да уђе у возило. Када је оштећена почела да му објашњава где је школа, казао јој је да ће јој показати краћи пут. Када су кренули даље, казао јој је да је отета, да је њен отац украо дијамант од неке бабе из Нишке Бање и да она мора да буде са њим док њен отац не врати дијамант. Затим јој је упутио речи претње и тако је одвео до места званог Малчанска петља, где је сишао са главног пута и зауставио возило.

Девојчица је покушала да му побегне тако што је потрчала према колима, али је окривљени сустигао, ударио је по глави и одсекао јој прамен косе, затим је одвукао до колибе и користећи њен страх, принудио је на обљубу. До 29.12. када је нађена, док је девојчица осећала глад, умор, била исцрпљена и плакала, говорио јој је да мора да настави, да не сме да стане, да мора да хода.

Она је плакала и молила је да је пусти кући, јер се плашила, а он је ударао у главу и стомак и претио јој да ће јој убити родитеље, што је оштећену плашило јер је веровала да то може да се догоди. Када би наилазили на људе, да не би тражила помоћ, говорио јој је да су они зли, да могу да их убију, да мора да трчи.

Побегао је 29. децембра, а девојчица је пронађена. Ухапшен је 5. јануара 2020. године на малчанском гробљу.

Извор: Мондо/Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА