Најновије

СРПСКА РАДИКАЛНА СТРАНКА: Србија не сме дозволити нови 17. март на КиМ

Српска радикална странка захтева од Владе Републике Србије да иницира повратак преговора између Београда и Приштине из Европске уније у Савет безбедности Уједињених нација, наводи се у саопштењу.

17. март 2003. (Фото: Јутјуб)

'’Сведоци смо да се малтретирање српског народа на Косову и Метохији дешава свакодневно и да све активности Аљбина Куртија и тзв. косовске владе имају подршку Европске уније, НАТО-а и Сједињених Америчких Држава, а са циљем да се изврши нови прогон српског народа са Косова и Метохије.

Српска радикална странка сматра да би преговарачки оквир требало вратити у Савет безбедности Уједињених нација како бисмо увели у преговоре и српске савезнике – Руску Федерацију и Народну Републику Кину, велике силе које поштују територијални интегритет Републике Србије, Резолуцију СБУН 1244 и не одобравају најновије терористичке акте сецесионистичких приштинских власти'’, речено је у саопштењу СРС.

Радикали додају да Република Србија има обавезу да учини све како би заштитила српски народ на Косову и Метохији, да обезбеди поштовање права Срба на Косову и Метохији и да не дозволи да се Србима деси још један 17. март.

Више о овој теми прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА