Најновије

ВЛАДИМИР ЂУКАНОВИЋ: Да се не лажемо, рат нам је известан! (ВИДЕО)

Након Драгана Ј. Вучићевића, и посланик Српске напредне странке Владимир Ђукановић рекао је да је опасност од рата извесна, говорећи о актуелној ситуацији на Косову и Метохији и преговорима Београда и Приштине у Бриселу.

Владимир Ђукановић (Фото: Јутјуб)

- Ја ћу бити крајње отворен и крајње искрен, мислим да ми немамо луксуз да обмањујемо људе. Опасност од оружаног сукоба, да не кажемо рата, је врло извесна. Немој да се лажемо. Суштина је то. Ми морамо да учинимо све да до тога не дође. Ако се сетите наше предизборне кампање кључна реченица коју је Александар Вучић стално понављао је била да очувамо мир и стабилност. Ми морамо да избегнемо тај напад по сваку цену, с тим што морамо грађанима Србије отворено да кажемо да је он врло известан и да може да буде свега и свачега. Просто да не обмањујемо људе и да људи знају, значи још једном понављам. Знате ми смо још мало на одмору, лето је, људи су на мору па не схватају тако озбиљно, чак и мало лепо живи, сви туристички аранжмани су пуни - рекао је Ђукановић за ТВ Пинк.

Затим је још једном упозорио:

- Ми не разумемо шта се дешава у свету, озбиљност ситуације. Оружани, да не кажем ратни сукоб је врло известан, а ми све чинимо да то спречимо и зато је ово што ради Александар Вучић тренутно у Бриселу нешто што су надљудски напори. Да ли ће успети, у Бога се уздамо да хоће - закључио је Ђукановић.

Више о тензијама на Косову и Метохији прочитајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА