Најновије

ЦРНА ГОРА ОПТУЖУЈЕ РУСИЈУ: Нападнути сервери владе

Агенција за националну безбедност (АНБ) саопштила је данас да руске службе координишу сајбер нападе којима је последњих дана изложена информатичка структура Владе Црне Горе.

Хакер (Фото: Pixabay)

„Напада се критична инфраструктура и овакав напад није забележен у свету”, рекли су у АНБ за РТЦГ.

Премијер Дритан Абазовић је овим поводом, уочи вечерашње седнице Већа за националну безбедност, изјавио да су сајбер напади политички мотивисани и да су веома озбиљни.

Абазовић је навео да надлежни прате ситуацију, да је укључена Агенција за националну безбедност, Управа полиције и Министарство одбране, јавља Танјуг.

„Ради се, по мом скромном суду, о политичко мотивисаном нападу. Чисто да опет будем као видовњак, ради се о нападу који се десио пар сати након што је изгласано неповерење влади. Кад сам говорио о дестабилизацији, све што предвидим, све се деси. Не могу да верујем да неки људи који су по 10, 20, 30 година у политици и имају искуство, и даље упорно – није им било довољно што су отели, злоупотребили, што су се обогатили, и чланови њихове фамилије, кумови... – земљу желе да гурају у нестабилност и проблеме”, рекао је Абазовић и додао: „Не могу да разумем, не знам да ли је то проблем мог интелекта или морала, то не могу да прихватим”, пренеле су подгоричке Вијести.

Додикову поруку Немцима прочитајте ОВДЕ.

Извор: Политика

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА