Најновије

ЕМИЛ ВЛАЈКИ: Сви су они педери

Једночинка. Ацо и Ана се налазе сами у Сали за конференције за националну безбедност.

Пише: Емил Влајки

Ацо: Поново се враћам на Влајкијев чланак.
Ана: Тко је Влајки?
Ацо: Загребачко свеучилиште, Сорбона, професор, писац, професор на Јелу, бивши подпредседник Републике Српске. Има једино двије мане. Болесно је принципијелан. Знам га још из Војиних дана када смо Војо, он, ја и Тома јели пржене лигње у 'Капетанији' У Земуну. Неупотребљив је за праву политику. Затим, друга мана, једном ме је описао као вучића, док сам ја, неоспорно, вук.
Ана: Па ти и јеси Вучић.
Ацо: Ради се о игри рећи, симболици, метафори. Добро, заборави!
Ана: (он мисли да ја то не разумем, нека га) И шта пише у том чланку?
Ацо: Да ће се народ дићи на устанак против нас уколико се одржи Прајд парада у Београду, те да је најбоље да то откажемо уколико не желимо изгубити власт.
Ана: Он то озбиљно?
Ацо: Једини је прави аналитичар на овим просторима. Ретко греши у својим прогнозама. Срећа, па је истински нарцис, те пише о свему што мисли и често ме упозорава на неке ствари. Све у свему, бесплатан је извор важних информација. Једино се у нечем преварио. Једном је написао да ће ме ради мог балансирања између Америке, Русије и Кине, средити или  Американци, или Руси или народ. Ја сам, међутим интелигентнији и од њега и од ових других. Играм често шах са Бакиром и увек победим.
Ана: Шта ћеш урадити?
Ацо: Отказат ћу Параду.
Ана: То је незгодно за мене. Знаш ли да су ти протести, деломично, и протести против мене?
Ацо: Никада ниси била више у праву, али ту се ништа не може урадити. У сваком случају, понављам, Параду ћу отказати. Још би најбоље било да се народ узбуни, а да се руске тајне службе умешају. НАТО би интервенисао и ко зна што би било с нама и са Србијом. Тај хаос ми не треба. Ако би пао, сутрадан би, као Војо и Слобо, био у Хагу. 
Ана: Зашто се нервираш беспотребно. Хашки трибунал ће ускоро укинути. Тко су, међутим, ти људи који протестују?
Ацо: Нервира ме што су то идиоти који су против Параде, што су сви они, свесно или несвесно, педери, сви одреда.
Они се боре против властитог педерлука тако што ће нападати остале педере. Грозни су ми они који би да, тукући педера поред себе, туку педера у себи.  Ти бедници. Сви би требало да оду код психијатра, и то код педеролога. Када би схватили што су у суштини, стидили би се сами себе читавог живота.
Ана: Ти си прави психоаналитичар!
Ацо: Талентиран сам. Зато сам и био најбољи студент на факултету.
Ана: Него, Запад би те могао оптужити да следиш Путинову политику у вези гејева. Знаш да је забранио одржавање Прајд парада у Русији за следећих сто година.
Ацо: Запад ме за свашта оптужује, али је чињеница да сам те као геј особу поставио на чело владе. То Путин сигурно не би урадио.
Ана: (у себи: ниси имао избора) И црква је против Параде. Нису ваљда и свећеници педери.
Ацо: Како који. Али, углавном, црква има властита религијска уверења, и то поштујем. Додуше, показало се, да су библијска уверења о содомији била нетачна. Нова људска права, са политичком коректношћу, су то јасно показала. Вагинални секс, орални секс, све је то људски и признато. Зашто би и овај трећи, пенис у анус, био забрањен. И Фројд је, осуђујући хипокризију хетеросексуалаца, о томе говорио. Ко зна, ко је све у оно доба писао ту  Библију. Мора да су били или верски фанатици, или педери. Не морају сви митови Старог Завета бити тачни.
Ана: Па и народ, поред свећенства, има властита уверења.
Ацо: Што булазниш? Који народ? То је пар стотина Ђиласовских агитатора у Србији. Сигурно их Ђилас плаћа  са украденим парама које је сакрио у једној банци на Маурицијусу.  
 Ана: А литије против педерлука?
Ацо: Видела си и сама. Ђиласовци су успели сакупити свега пар хиљада људи. Подмитили су неке свећенике, једну апсолутну мањину, а други су били глумци обучени у свећеничке одоре. Људе су доводили аутобусима из целе Србије, платили им сендвиче и дневнице. Телевизија је показала да су Теразије биле скоро празне за време док су се наводно, на том месту, ове жалосне литије одржавале. Ово није Црна Гора и наивни Мило.  У Србији, лажни верски марифетлуци не могу проћи поред мене и наше телевизије.
Ана: Тог дана нисам гледала телевизију. Била сам са дететом у зоолошки, али ти верујем на реч. 
Ацо: (ни не слуша Ану, наставља свој филм) Жалосно. Сви Ђиласови пројекти против мене обавезно пропадају. Уосталом, скуп на Прајду би трајао само један дан. ЗАШТО СЕ ЦРКВА И ОНИ КОЈИ СУ ПРОТИВ ТОГ СКУПА НЕ СКЛОНЕ ТОГ ДАНА? То је зато што ти хетеросексуалци немају поноса, док га педери имају.
Ана: Слажем се. Предрасуде против гејева постоје зато што нам је образовање слабо. Све док је веронаука у школама, предрасуде ће остати. Требало би да се у свим школама учи о новим људским правима. Да је сасвим нормално да деца имају двије тате или двије маме, да се мушкарци, брадати или не, могу међусобно љубити, а и жене исто тако. Породице масовно пропадају. Људи се посвуда растављају. Ето, и ти си се раставио. Једино се геј бракови одржавају, посебно лезбијски.
Ацо: Нисам ту материју подробније проучавао. Не сметају ми  хомосексуалци, ни овакви или онакви, свако има свој живот, нек’ ради шта хоће у своја четири зида.
Међутим, зашто педери лажу у вези одржавања Прајда? Да ли да не бисмо причали о правим проблемима него о глупостима? Шта ћемо са струјом, нафтом? Од 1. новембра нема руске нафте за нас, под санкцијама смо.
Ана: Можда ће нам их скинути, ако одржимо Прајд.
Ацо: Шта, да нам они педери из НАТО и Брисела скину санкције ради тога? Мало сутра! Санкције ће нам скинути једино уколико дамо Косово. А и то би нам поново увели након кратког времена. Тако су радили за време Милошевића.
Него да те обрадујем Ти ћеш поново бит председница владе, једина геј премијерка у свету.

Остале текстове Емила Влајкија читајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА