Најновије

ЂОКОВИЋ ”СПУСТИО” БРИТАНЦА: Роџер Федерер делио лекције Ендију - а онда се умешао српски ас (ВИДЕО)

Почетак Лејвер купа који су љубитељи "белог спорта" са нестрпљењем ишчекивали је практично иза угла. Тениски спектакл који ће окупити истинске звезде и још увек актуелне играчке легенде угледаће светлост дана у петак. Три члана "велике четворке" модерне ере већ су допутовала у Лондон и у добром расположењу прошетала улицама острвске престонице.

Фото: Твитер принтскрин

Наиме, Роџер Федерер, Енди Мари и Новак Ђоковић били су на окупу и у неформалном окружењу организовали једно заједничко дружење, а недостајао је само Рафаел Надал како би употпунио овај историјски тренутак.

Они су у среду после подне средили и заједно изашли у град, а како је камера забележили одређене тренутке, делује да су се три тениске иконе добро забавиле. 

- Која је зграда ова тамо? - питао је Мари попут правог туристе, док је Федерер био у улози водича, рекавши му да је то зграда Шард.

- А то је Шард, зар не? Шта јој се десило? - упитао је Шкот. 

- Она је увек таква. Изгледа као сломљено стакло. Али то је Лондон, ми то знамо - прокоментарисао је Роџер, док се на крају разговора укључио и Новак.

- Енди, он ти дели лекције о Лондону - рекао је Ђоковић уз осмех и искористио прилику да "пецне" старог ривала.

Наравно, сви су се насмејали и наставили шетњу улицама Лондона у добром расположењу. 

Подсетимо, главни догађај Лејвер купа је везан за опроштај Роџера Федерера. Према последњим информацијама, Швајцарац неће играти у синглу већ само у дублу и то највероватније са Рафаелом Надалом. 

Извор: Новости онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА