Најновије

После одржавања референдума, напад на ослобођене територије ће постати напад на Русију са свим последицама

После одржавања референдума, напад на ослобођене територије ће постати напад на Русију са свим последицама, изјавио је потпредседник Савета Федерације Константин Косачов.

"После референдума, заштита људи у овом региону неће бити наше право, већ наша дужност. Напад на људе и територије биће напад на Русију. Са свим последицама", написао је сенатор на свом Телеграм каналу.

Такође је напоменуо да „више неће бити поштовања према мишљењу Запада, признавањa или непризнавањa резултата референдума на слободним територијама - то је чисто унутрашње мишљење америчких политичара и њихових слугу, уплашених предстојећим сломом једнополарног света“.

„Изјаве Столтенберга и Бореља треба да падају у исти кош као и њихова обећања о неширењу НАТО-а и причама о `одбрамбеном савезу`“, додао је Косачев.Према његовим речима, људи су важнији од мишљења оних који себе називају непријатељима Русије, Руса, па чак и руске културе.

„То је њихов сопствени избор, али ми, као и становници Крима 2014. године, као и данас становници ослобођених територија Украјине, имамо право да сами бирамо“, нагласио је он.

О данашњем стању на фронту у Донбасу читајте ОВДЕ.

Извор: Восток
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА