Најновије

"Срби на Русију гледају као ослободиоца и са радошћу чекају дан када ће извршити денацификацију целог Балкана"

На позив администрације Руске Федерације у тој земљи се налази српска делегација састављена од друштвених активиста, новинара, представника родољубивих удружења и интелектуалаца. Представници из Србије отпутовали су у Москву заједно са представницима из читавог света како би дали подршку руском народу у присаједињењу својих историјских територија.

Међу члановима српске делегације налази се и председник Конзервативног покрета “Наши” Иван Ивановић.

- Руска специјална операција која се води против неонациста у Украјини није само руска војна операција, то је борба за читаво слободољубиво човечанство, па и борба за српски народ. Српски народ је од истог тог НАТО пакта и од истих тих неонациста бомбардован 1999. године и Србија је једина земља у читавом нашем окружењу која није чланица НАТО. Зато је веома битно да Русија схвати нашу позицију и да схвати да ми на Русију гледамо као на нашу мајку, као на нашег старијег брата, као на неког од кога очекујемо ослобођење. Зато је за Србе веома битна јака Русија и слободне Србије нема без јаке Русије, без победничке Русије. Србија са радошћу чека дан када ће извршити денацификацију Балкана – рекао је Ивановић током пријема за српску делегацију.

У Москви се поред Ивановића налазе и Драгослав Бокан, Драган Тодоровић из Источне Алтернативе, Миша Вацић из Српске Деснице, професор др Дејан Мировић, а требало би да стигне још неколико личности из нашег јавног живота.

Хапшење украјинских агената који су покушали да осујете референдум у Доњецку гледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА