Најновије

СКАНДАЛ НА ЕВРОБАСКЕТУ! Хрвати због страха од Срба намерно промашивали, пуче брука

Последње коло групе Ц на Евробаскету донело је одговор на питање ко ће вероватно бити противник Србије у осмини финала.

Фото: Јутјуб

После несвакидашње драме и неколико преокрета биће то Италија јер је Хрватска победила Украјину 90:85. Наравно, мораће и Србија да одради свој део посла и да оправда улогу фаворита и савлада Пољску вечерас.

Али, лако је све могло бити другачије, наше комшије имале су прилику да бирају свој пут у завршници меча са Украјинцима, међутим...

"Коцкасти" су одлучили да им победа од 8 поена предности никако не одговара, а баш то је била разлика која би значила да Хрвати великом вероватноћом иду на разигране "орлове" већ у осмини финала Евробаскета.

Наиме, Бојан Богдановић, главна звезда ватрених је при резултату 90:83 прво показивао клупи Хрватске да држи ситуацију под контролом, а затим, како се види на снимку, намерно промашио слободно бацање након којег је постало јасно да разлика неће износити више од осам поена у корист екипе Дамира Мулаомеровића. 

Наравно, Хрватска тријумфом од пет поена предности није и засигурно избегла Србију. Уколико би наша национална селекција ове вечери који случајем изгубила од Пољака, то би значило да се Пешићева чета сели у други део жреба и тамо би управо ишла на репрезентацију Хрватске.

Судећи по квалитету Србије и издањима у прва четири меча на првенству Старог континента, за тако нешто су мале шансе, па је јасно шта су Хрвати покушали да избегну у самом финишу меча против Украјине.

Извор: Новости онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА