Најновије

"ГОРИТЕ У ПАКЛУ" Кадиров никад оштрији: Сви који су умешани у овај подли трик, излегли сте вечно проклетство!

Шеф Чеченије Рамзан Кадиров осудио је спаљивање Курана од стране шведског екстремно десничарског политичара Расмуса Палудана и истакао да су се овим чином сви умешани осудили на вечно проклетство.

Фото: Правда

Нордик Њуз је у петак известио да је Расмус Палудан, лидер данске крајње десничарске странке Хард Дил, добио дозволу да одржи митинг након чега је запаљен Куран испред турске амбасаде у Стокхолму.

Палудан је одржао акцију у суботу у 16.00 по московском времену. Турско Министарство спољних послова саопштило је да спаљивање Курана у Стокхолму указује на ниво исламофобије, расизма и дискриминације у Европи. Такође, спаљивање Курана осудила су и министарства спољних послова Саудијске Арабије , Кувајта и Уједињених Арапских Емирата .

- У сваком случају, свако ће пожњети тачно оно што је посејао, а сви који су умешани у овај подли трик излегли су вечно проклетство. Схватиће то једног дана, али биће касно. Горите у паклу, демони - стоји у поруци каже.на Кадировљевом телеграм каналу.

Према његовим речима, само "ђаволски опседнути, најпромрзлији ниткови" су способни за светогрђе под маском протеста. Он је изразио уверење да је акција не само одобрена, већ и покренута и плаћена од стране надлежних - пренела је РИА.

Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА