Најновије

Орлић: Комплетна опозиција је гомила штеточина

Председник Скупштине Србије и потпредседник Српске напредне странке (СНС) Владимир Орлић оптужио је данас опозицију да јој је само стало да нападне председника Александра Вучића, да „оспе баражну паљбу по њему“, шта год да радио, па тако и сада око предложеног документа о Косову.

Орлић је, гостујући на телевизији Пинк, оценио да је Вучићу свакако најтеже, јер су сви једва дочекали да „стану у стрељачки вод“, и левица и десница - Вук Јеремић, Здравко Понош, „остаци остатака Демократске странке, Борис Тадић, Бошко Обрадовић и "онај (Млађан) Ђорђевић што носи значку КГБ".

- Сви су комплетно исти. Лева и десна страна – иста гомила штеточина. Баш их брига и за Србију, и Косово, и српски народ где год живи. Јесте видели иког да се није "залетео" и да виче "издајник је Вучић" - истакао је Орлић, оптужујући опозицију да се бори за јефтине политичке поене, па би били и за пропаст земље ако ће им то донети политичку корист.

Орлић је оценио да би, ако Вучић оде са чела државе и СНС, то била потпуна катастрофа за државу.

- Можете ли замислити да Србију води неко други осим Вучића. Нећете наћи ниједног члана СНС који ће рећи било шта друго осим да Вучић води и странку и Србију - закључио је Орлић.

Ослобођено Краснопоље - Уништена база јединица 107. ракетне артиљеријске бригаде Украјине

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА