Најновије

БРАНКО ПАВЛОВИЋ: Газимо Албанску војску на Косову за једно пре подне; Харков пада на пролеће! (ВИДЕО)

Бранко Павловић познати економиста и правник, као и политички аналитичар, позван је код нас у студио поводом фантастичног текста који је написао за Раша тудеј, насловљеног "Слобода и крв".

Фото: Јутјуб

Драго нам је да се Бранко одазвао нашем позиву јер је он сам написао ову колумну мотивисан Вучићевом жестоком увредом кија дословце гласи  “Косово бране добровољни даваоци туђе крви”.

Г. Павловић је на самом почетку у излагању објаснио генезу своје мушке стране породице и доказао и показао да су сви Павловићи учествовали у сваком новијем рату до сада, да су одликовани, да су гинули и да ниједном Павловићу без обзира на своје године није пало на памет да не брани своју отаџбину , или недај Боже да положи руке пред непријатељем.

Павловићи су бранили своју земљу од Бугара, Аустроугара, Усташа, Немаца и то је била света дужност која се никада није доводила у питање, нити ће.

И сви су били добровољни даваоци своје крви.

Бранко је потом објаснио да Српска војска у овом тренутку може ако хоће, дословце да прегази шиптарску војку на Косову за једно пре подне, притом објаснивши да КФОР у том случају не би ни смео да реагује јер нити је Косово и Метохија део НАТО, нити алијанса у овом тренутку има ресурсе и интереса да брани Косово ни приближно па чак ни уопште као 1999 године.

Гост је потом објаснио да тзв. санкције Запада којима Вучић улива панику међу грађане не би имале никаквог смисла ни ефекта јер би у таквој ситуацији Русија и Кина у потпуности остварили пуне трговинске везе са њима и оно што је најважније - Русија би директно војно подржала Србију од првог тренутка операције ослобођења Косова.

На ове и још многе друге горуће теме, наш и ваш гост Бранко Павловић, одговарао је у најновијем интервјуу на јутјуб каналу "X33".

Нови ''Азов'' добио команданта

Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА